11/12/2019

Що подарувати школяреві?

Не знаєте, що подарувати школяреві, який гризе камінь знань на уроках? Найкращий подарунок - це емоції та враження, які він може отримувати щодня, використовуючи наші реквізити для фокусів. Лего, гаджети, іграшки, книжки - все це звичайні і стандартні подарунки для юних школярів. Але подарувати дитині спеціальний реквізит для показу фокусів - дійсно унікальний, цікавий і дуже корисний подарунок.

Перейти до вибору подарунку для хлопчика.

Навчання фокусам розвиває 5 аспектів розвитку дитини

Тренує пам'ять, розробляє дрібну моторику, розвиває мислення, фантазію і творчість. Це не просто - дивувати глядачів віртуозними трюками, це тижневі тренування над власним тілом і розумом. Створювати ілюзію - це не обман, це управління увагою, це частина соціальної значущості для будь-якого учня в будь-якій школі.

Чим зараз школярі дивують одне одного на перервах між уроками? Найчастіше - це нові смартфони, нові технології, екшн-камери. Іноді незвичайні конструктори, електронні зокрема. Але в багатьох таких подарунках процес навчання триває кілька днів. Вивчивши гаджет, дитина починає просто його використовувати надалі, більше не вивчаючи.

Чим набір фокусів корисний як подарунок для хлопчика?

По-перше - це не просто якась іграшка, всередині кожного реквізиту захований трюк, справжній фокус, часто математичний або логічний, який складно розгадати.

Але якого Ваша дитина зможе навчитися після купівлі реквізиту, так як у нас кожен подарунок супроводжується відео навчанням.

Де хлопчику можна показувати фокуси?

Подарунки з фокусом для хлопчика дозволяють ходити з ними постійно. Зазвичай вони не великого розміру і поміщаються в кишеню або рюкзак. І в будь-який момент часу можна витягнути і показати фокус.

Це може бути звичайний на вигляд маркер, яким можна писати на дошці, а всередині нього заховано цілих 7 фокусів, навчитися яким допоможе 60-ти хвилинне відео, які розробляла команда Magic Five. Або на вигляд звичайна кредитна картка, яка дає змогу отримувати гроші без наявності банкомату. Або футболка, на якій нанесено спеціальне зображення, в якому також захований фокус, що дивує глядачів. І все це - доступно звичайним дітям, починаючи з 9 років.

Купуйте подарунки хлопчикам не тільки з емоціями та враженнями, а й з користю пізнання математики, логіки та творчості.

Усі товари (подарунки) для дітей доступні на нашому сайті:

https://m5magic.com/

Back to Що подарувати хлопчику?