08/11/2023

Який набір фокусів подарувати хлопчику?

Подарунок для хлопчика повинен бути практичним та корисним.

Якщо ви шукаєте ідеальний подарунок, що розкриє творчий потенціал хлопчика, то набори фокусів - це саме те, що ви шукаєте!

Вони не тільки навчать маленького володаря магії вражати своїх друзів та рідних, але й розвинуть артистизм, логічне мислення, уяву та впевненість.

Хто розробив цю набори фокусів?

Magic Five - це команда з 5 фокусників-ілюзіоністів з України, яка мають YouTube канал з понад 11 млн підписників. Це офіційний магазин команди M5.

Кожен набір має відео-уроки (на українській мові), в яких детально розповідається про виконання трюків та фокусів.

Скріншот з відео уроку по виконанню фокусу з картою.

1. Набір фокусів «Magic Box» (200 трюків)

Цей набір - ідеальний вибір для початківців. Він містить в собі детальні відео-інструкції та всі необхідні реквізити для виконання 200 трюків. Хлопчик зможе перетворювати предмети, виглядаючи на перший погляд незмінними, відгадувати думки та робити неможливі речі. Цей набір допоможе йому відкрити захопливий світ магії та вражати оточуючих у будь-який момент.

Переглянути детальніше  | 1999 грн

2. Набір фокусів «Mental Box» (13 трюків)

Представляємо оновлений комплект сучасних ментальних фокусів, що дозволить хлопчику вражати глядачів неймовірними здібностями. За допомогою цього подарунку він зможе читити думки друзів та рідних, передбачати найближче майбутнє і навіть здійснювати переміщення предметів своєю ментальною силою. 

В комплекті цього набору фокусів 11 предметів, які допоможуть виконати 13 трюків. Але обмежень немає. Завдяки розвитку уяви хлопчик може використати ваш подарунок як трамплін для покращення своїх навичок.

Переглянути детальніше  | 999 грн (1,250.00 грн)

3. Набір фокусів «Control Freak» (3 трюки)

Подарунок для хлопчика, який містить набір з 3 трюків:

1. Super Ball (супер мʼячик) - покращення моторики рук. Суть фокусу в повному контролі мʼячика. Ніхто не зможе повторити за вами.

2. Magic Peg-Top (зачарована дзиґа) - покращення артистизму та спритності пальців. Суть фокусу в ментальному керуванні дзиґою, яка буде зупинятися на тому номеру, який випаде на кубіку. 

3. WOW-Ring (унікальне кільце) - покращення акторської майстерності та спритності руки. Скільки б друзі не пробували надіти цепочку на кільце, але вдається це зробити тільки у фокусника.

Переглянути детальніше  | 999 грн

Який обрати подарунок для хлопчика?

Обираючи подарунок для хлопчика, нехай він буде незабутнім та корисним. Набори фокусів - це надзвичайно креативний спосіб розвивати уяву, навички та впевненість у собі, а також весело проводити час з друзями та рідними.

Оберіть набір, який найбільше відповідає рівню володіння магією вашого хлопчика, і відкрийте разом з ним дивовижний світ магії та вражаючих фокусів!

Back to Що подарувати хлопчику?