07/26/2023

Навчання фокусів з картами

Показувати фокуси та різноманітні трюки з картами, напевно, мрія багатьох дітей та дорослих. Ми хочемо дивувати інших людей і отримувати від цього задоволення. Погодьтеся, вигляд здивованого глядача після завершення чергового фокусу у твоєму виконанні з картами, - це дуже запалює. Таким чином можна виділитися серед знайомих і друзів.

Отже, що нам потрібно, щоб дивувати глядачів незвичайними фокусами з картами? Звісно ж самі карти.

Карти для фокусів

Необхідно купити колоду карт, а краще навіть не одну, а 2-3 шт (про запас). Для цього підійдуть будь-які карти, але найкраще купувати перевірені часом якісні карти для фокусів Bicycle.

карти для фокусів

Натисніть на зображення, щоб перейти в розділ з картами.

Вони виготовляються в США, на заводі USPCC, який вважається найкращим у світі. Але у звичайній колоді карт Bicycle немає вбудованих (захованих) фокусів і трюків. Тобто - це звичайна колода карт зі звичайними картами і щоб навчиться показувати фокуси з ними, необхідно довго вчитися і тренуватися, щоб показувати справжні трюки з картами. Є інший тип карт для фокусів: такі як карти Magic Five (M5), усередині яких вже вбудовані кілька унікальних фокусів, які неможливо показати з іншою колодою.

Це фокуси з мінливим джокером, фокус з білими картами, фокус з унікальним запахом кожної карти. Також до карт М5 йде безкоштовне навчання, пройшовши яке, Ви зможете швидко навчитися показувати круті унікальні фокуси своїм друзям.

Ще необхідні знання. Саме ті, які потрібні Вам для розуміння як показувати фокуси і трюки з картами. Їх можна або знайти 3 шляхами:

1. безкоштовно в інтернеті,

2. купити доступ до навчання фокусам

3. отримати безкоштовно після купівлі самих карт в нашому магазині Magic Five

Просто купити карти і подивитися навчання на Youtube не достатньо

Ще необхідно постійно тренуватися, отримувати досвід, прагнути стати справжнім ілюзіоністом або фокусником. Саме роки тренувань приносять справжні плоди і ти можеш стати відомим ілюзіоністом у своєму місті.

Тренуй свої роки, тренуй спритність і увагу, керуй поглядом глядача, дивуй і отримуй захоплені овації.

Твоя команда ілюзіоністів: Wonder Makers (Youtube channel - Magic Five)

Назад до Фокуси з картами