04/08/2019

Ходіння по розпеченому вугіллю

Після випробування в крижаній труні та воді хлопці вирішили трохи зігрітися.

Саме тому сьогодні у нас найграндіозніше відео на нашому каналі. Вони вирішили зробити величезну доріжку з гарячих дров завдовжки 12 метрів. Той, хто пройде далі за всіх по розпеченому вугіллю, отримає СУПЕР ПРИЗ! І на цей раз це BMW M5! Чому ми вибрали саме цю машину, тому що ми -MAGIC FIVE!

Хлопці починають готуватися до зйомок.

А поки Борода оголошував переможця коментаря в минулому відео і новий конкурс, тим часом Респект дуркував на задньому фоні.

Хлопчики почали будувати найбільше багаття в їхньому житті. Для цього вони закупили багато газет, саме вони допоможуть підпалити все, бо дров багато.

Особисто у тебе в дитинстві не було мрії зробити величезне багаття? Став свій лайк внизу вони зараз виконують твою мрію.

Поки йшла підготовка до проходки по вугіллю, на каналі Magic Five стало 3 мільйони підписників. У зв'язку з цим Magic Five вирішили подарувати своїм підписникам ще 500 промокодів для Statik Marker і провели наймасштабніше випробування за всю історію каналу.

Поки багаття горить, Артур вирішив влаштувати справжнє FIRE SHOW, це дуже круто, таке повинен побачити кожен.

Але сталося те, чого ніхто не очікував, здійнявся вітер і полум'я стало вище паркану. Вони думали, що згорить все навколо. Хлопці почали обливати паркан водою, щоб нічого не загорілося, вони сподівалися, що все скоро догорить і нарешті пройдуться по розпеченому вугіллю. Так само, Респект вирішив показати нашим глядачам на термометрі, яка температура вугілля і було 442 градуси.

Ви уявляєте? При такій температурі людина може згоріти заживо. Першим випробувати долю вирішив Діма. Для того щоб показати Вам, що все по-справжньому, він поклав дзеркало під ноги, і Ви можете переконатися в тому, що на ногах дійсно нічого немає.

Він дуже переживає. І ось настав той самий момент, але в його очах немає ні краплі страху. Він почав іти, але все таки не зміг дійти до кінця. Не стримався і почав кричати від болю, виявляється він обпік собі ногу. Другим пішов Микита.

Перед ним зараз справжня доріжка смерті. Він також показав, що на ногах нічого немає, нічого не захищає його ступні від цього червоного вугілля, і все, що йому потрібно, - думати, що він пройде. Він пройшов трохи далі ніж Діма і не отримав жодного опіку.


Останнім залишився Артур. Єдиний його секрет те, що він буде терпіти біль, навіть якщо він буде... Але, хлопці, в такій справі потрібно йти стерильним. Саме тому Артур змастив руки антисептиком. Він пройшов до кінця і він став переможцем!

Усі були справді шоковані, але були впевнені, що ніхто б не зробив це крутіше за Артура.

Назад до Нові відео